KOCAELİ / KÖRFEZ - Yarımca Anadolu Lisesi

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü

Yardım edenle teşekkür ederiz.

Ock

Körfez Kaymakamımız Uğur KALKAR, Belediye Başkanımız Şener SÖĞÜT ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sergülen KURT ile birlikte, okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle İstiklal Marşımızın törenine katılarak öğrencilere derslerinde, başarılar dilediler. Ayrıca okulumuzun ihtiyacı olan araç ve gereçlerin temininde katkıları ve desteklerinden dolayı Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ock

Kültür ve Edebiyat kulübümüzün hazırlamış olduğu ,okulumuzdan haberler, röportajlar ve birbirinden güzel yazılarla dopdolu olan dergimiz E-dergi olarak beğeninize sunulmuştur. Derginin hazırlanmasında emeği geçen OĞUZHAN ÖZBORA hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Anadolu Mektebi okumaları Cengiz AYTMOTOV paneli gerçekleştirildi.Panelimize katılan İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Fazlı Zorlu'ya,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt'a Şube Müdürü Yahya Ali 'ye,misafir okulların okul müdürlerine,öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.Emek veren öğretmenimiz İsmail Özbay'ı ve güzel sunumlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.

Ara

Hentbol Kız Takımı Kocaeli 2. si olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Derece yapan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Üniversite Tanıtım Gezileri

İngilizce Yaırşması

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.   Cumhuriyet Bayramınızı kutluyoruz.

İzmir eğitim gezisi

Ekm

Belediye Başkanı Şener SÖĞÜT ve Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arif ÖZKAN 'a teşekkür ederiz.