KOCAELİ / KÖRFEZ - Yarımca Anadolu Lisesi

2. Dönem 2. yazılı sınav tarihleri

Emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10.C sınıfı öğrencilerimizin yapmış olduğu proje çalışmaları

Nis

29 NİSAN 2024 TARİHİNDE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONGRE MERKEZİNDE SAAT 15.00'de LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI KONFERANSINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

İstiklalimizin dönüm noktası, vatan aşkının en kutsal fedakârlıklarının yaşandığı Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin adıdır.

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde bu şanlı günü bizlere kazandıran Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Pro.Dr Erten GÖKÇE'ye teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabülü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü

Körfez Belediyesi öğrencilerimize Powerbank hediye etti. Teşekkür ederiz.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

10. Sınıf öğrencilerinin alan seçimlerinde kullanılacak formu doldurarak sınıf öğretmenlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Ara

Kitap okuma yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, derece ve ödül alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Sunumu için öğrencimiz Yasin TAŞ'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

85. Yılında saygı ve özlemle anıyoruz